HALİLİYE BELEDİYESİ KIRSALDA PARKE DÖŞEMESİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler kırsal mahalle Şeyhçoban’da başlattığı parke döşeme çalışmasını sürdürürken, diğer taraftan ise ilçe merkezinde deforme olmuş parkelerin değişimini gerçekleştiriyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ KIRSALDA PARKE DÖŞEMESİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Haliliye Belediyesi, pandemi ile mücadeleyi aralıksız sürdürürken, vatandaşa hizmet götürmeyi de aksatmıyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan yeni yol açma ve stabilizesini yaparken, diğer taraftan ise merkez ve kırsalda parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri ekipleri son olarak Şeyhçoban Mahallesinde başlattıkları kilitli beton parke döşeme çalışmalarına devam ediyor. Ayıca ekipler mahallede tıkanan su giderlerini açıp boru da döşüyor. 

Vatandaşlara sunulan hizmetler takdir toplamaya devam ederken, Şeyhçoban mahalle sakinleri belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerine teşekkür etti.

 

Öte yandan Fen İşleri ekipler ilçe merkezinde de Bahçelievler, Devteşti, Osmangazi, Bağlarbaşı ve Ahmet Yesevi mahallelerinde deforme olmuş parkelerin değişimi ve kaldırımlarda bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor.



4 Haziran 2020 Per�embe 10:06

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-belediyesi-kirsalda-parke-dosemesi-araliksiz-suruyor-12141.html