OSMANLI ÜLKÜ OCAKLARINA TÜRKMEN ATANDI

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi tarafından Karaköprü İlçe başkanlığına Abdulkadir Türkmen atandı.

OSMANLI ÜLKÜ OCAKLARINA TÜRKMEN ATANDI

Osmanlı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Turgut Başdaş tarafından Kısa Bir süre İçerisinde Osmanlı Ülkü Ocaklarını kurduktan sonra yurtdışı ve yurt geleninde teşkilatlanmadan sonra Osmanlı Ülkü Ocakları, Osmanlı İş Adamları Derneği, Osmanlı Hareket Ocakları, Nizam -ı Cedit Derneği ve Afganistanlılar Yardımlaşma Dernekleri Birleşmesi sonucu Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu  kuruldu. Kurulumu yapılan Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Ülke geneleninde yaşanan koronavirüs olayları çalışmalarına engel olamadı.

Osmanlı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Turgut Başdaş yoğun süren çalışmalar sonucunda Karaköprü İlçe Başkanlığına Abdulkadir Türkmen’ ı atayarak Şanlıurfa’da çalışmalarını hızlandırdı.

Karaköprü İlçe Başkanlığına ataması yapılan Çiçeği budununda Başkan Türkmen Şu Açıklamayı yaptı “Bu göreve atanmaktan şeref duyduğunu ifade eden Abdulkadir Türkmen, Osmanlı Ocaklarında görev almak ayrı bir şeref ayrı bir sorumluluk. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Başkan Türkmen Rabbim bizleri mahcup etmesin dedi. Kendisini bu göreve layık gören Osmanlı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Turgut Başdaş’a teşekkür ederek İlçe genelinde yapılacak azimli bir çalışma ile başarılı olacağının sözünü verdi.



3 Haziran 2020 �ar�amba 15:37

http://www.urfa63haber.com/haber/osmanli-ulku-ocaklarina-turkmen-atandi-12137.html