HİLVAN’DA ZABITA EKİPLERİ PAKET SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Coronavirüs salgınına karşı işletmelerin paket servis, gel-al şeklinde hizmet vermesi için denetimlerde bulundu.

HİLVAN’DA ZABITA EKİPLERİ PAKET SERVİSLERİNE SIKI DENETİM

Dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığı için büyük bir tehdit haline gelen Coronavirüs salgınına karşı İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda lokanta, restoranlar ve pastanelerin paket servis, gel-al benzeri hizmet verecek olmaları nedeniyle Zabıta Müdürlüğüne Bağlı Ekipler ilçe genelinde denetimlerde bulunduktan sonra 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların ise tedbir amaçlı evden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Alınan önlemler kapsamında yazılı açıklamada bulunan ekipler ‘Corona virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla her geçen gün denetimlerimizi arttırıyoruz.

Halkımızın sağlığı ve güvenliği için ilçemizde faaliyet gösteren restoran, pastane ve benzeri işletmeleri paket servis ve gel-al şeklinde hizmet vermeleri için gerekli konularda bilgilendirdikten sonra vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda hizmet görmeleri için işletme çalışanlarının bone, maske ve eldiven takmaları için gerekli uyarılarda bulunduk. ‘Panik yok tedbir var’ mantığıyla çalışmalarımız aralıksız devam edecek’ ifadelerine yer verildi.



23 Mart 2020 Pazartesi 14:00

http://www.urfa63haber.com/haber/hilvanda-zabita-ekipleri-paket-servislerine-siki-denetim-11998.html