SAADET PARTİLİ VEKİL KARANTİNAYA ALINDI

TBMM'de Bir Milletvekili Karantinaya Alındı Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, yurt dışından geldiğinden dolayı 14 günlük karantinaya alındığını duyurdu.

SAADET PARTİLİ VEKİL KARANTİNAYA ALINDI

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, ABD'de bulunan Milli Görüşlülerin organize ettiği toplantıya katıldıktan sonra döndüğü Türkiye'de, coronavirüs tedbirleri kapsamında 14 günlük karantinaya alındığını açıkladı. Saadet Partisi Amerika Başkanı Mehmet Nurullah Işık ile birlikte, New Jersey'da bulunan Burlington Türk Toplumu Derneği ve AGD'lilerin öğrenci evleri ziyaretleri gibi bir dizi toplantılara katılan Karaduman'ın sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.

BU ZORLU SÜRECİ ELBİRLİĞİYLE AŞACAĞIZ

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, karantinaya alınışıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Amerika programından döndükten sonra merak eden çok vatandaşımız oldu. Herhangi bir sağlık sorunum yok. Tedbir amaçlı 14 gün kuralına riayet ediyorum, mümkün mertebe hiç kimse ile fiziki ortamda bir arada bulunmuyorum. Bu zorlu süreci elbirliğiyle aşacağız.'' dedi. Kaynak:ulkucumedya.com



17 Mart 2020 Sal� 12:10

http://www.urfa63haber.com/haber/saadet-partili-vekil-karantinaya-alindi-11964.html