SURUÇ'TA KORONOVİRÜSÜNE KARŞI ONLEMLER ARTTIRILDI

Suruç Belediyesi tarafindan Korona virüsüne karşı alınan önlemler kapsaminda okul ve camiilerde dezenfekte çalışması yapıldı.

SURUÇ'TA KORONOVİRÜSÜNE KARŞI ONLEMLER ARTTIRILDI

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş'ın talimatiyla Belediye bünyesinde bay ve bayanlardan oluşturulan ekipler dezenfektasyon çalışmalarına ilk olarak okullarda ve camiilerde başladı. Suruç Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Korona Virisüne karşı ortaklaşa yapılan dezenfekte çalışmalarında İlçe genelinde 66 OKUL , 692 DERSLIK ve 5 PANSİYONDA dezenfekte çalışması yapıldı. Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V Kenan Aktaş "Ülkemizin genelinde Koronavirusine karşı gerekli tedbirler alınırken Suruç ilçemizde de zaman kaybetmeden başta eğitim yuvalarımız olmak üzere camilerimizde dezenfekte çalışmalarına basladik "dedi.

 

Başkan Aktaş açıklamasında şunları kaydetti "Suruç Kaymakamlığı ve Belediye başkanlığı olarak virüsün dünyada tehlike saçmaya başladığı andan itibaren başta öğretmenlerimiz , öğrencilerimiz ve velilerimiz bilgilendirildi. Türkiye’de eş zamanlı olarak hijyen çalışması gerçekleştirdik. Suruc Belediyesi olarak ilce Millî Egitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa başlattığımız çalışmalarda Cumhuriyet Ilköğretim okulundan başlayarak ilçemizdeki bütün okullarımızda dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdik.Tüm okullarımızda sıvı sabun, yüzey temizleyici gibi malzeme noktasında herhangi bir eksiklik yok.Okullarımızın hijyen noktasında bir sıkıntısı yok. Velilerimiz, öğrencilerimiz rahat olsunlar dedi.

Başkan Aktaş dezenfekte çalışmasının ibadethanelerde de yapıldığına dikkat çekerek " Ilce genelinde de ekiplerimizce camilerimizin içi başta olmak üzere , avlular, abdesthane ve wclerde hijyen çalışmasının yapıldığını söyledi. Aktaş ayrıca başta hükümet binasi olmak üzere tüm resmî kurumlarda hijyen ve dezenfekte çalışması ve ilaçlama yapılacağını sözlerine ekledi.



12 Mart 2020 Per�embe 22:31

http://www.urfa63haber.com/haber/suructa-koronovirusune-karsi-onlemler-arttirildi-11960.html