Karaköprü Belediyespor Emin Adımlarla İlerliyor

Yomraspor galibiyeti sonrası hemen antrenmanlara başlayan Karaköprü Belediyespor, Denizli deplasmanına hazırlanıyor

Karaköprü Belediyespor Emin Adımlarla İlerliyor

Cumartesi günü Yomraspor’u 1-0 yenerek zirve takibini sürdüren Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor, Çarşamba günü Denizli deplasmanında oynayacağı Kızılcabölük maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip deplasmanda galibiyet alarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 

TFF 3. Ligde mücadele eden Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, 19 Şubat 2020 Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Kızılcabölük maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 

Şutim Spor Tesislerinde Teknik Direktör İhsan Karabulut yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırmızı siyahlı ekip, zorlu Denizli deplasmanından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. 

Hedefimize ulaşarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz

Takımın performansından memnun olan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, “Bizim bir hedefimiz var. İnşallah hedefimize ulaşarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Hedefimiz doğrultusunda önümüze çıkan tüm takımları yenmek istiyoruz. İnşallah Kızılcabölük’ü yenerek yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımız bize güvensinler” dedi.

 

Denizli deplasmanından da puanla döneceğiz

Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu ise, futbolculara güvendiğini belirterek, hakem hatası olmadığı ve futbolcuların da ferdi değil de takım oyunu sergiledikleri taktirde Denizli deplasmanından da puanla döneceklerine inandıklarını söyledi. 

Şanlıurfa’mıza güzel sonuçlarla döneceğiz

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü İhsan Karabulut, Yomraspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Teknik DirektörKarabulut, “Yomraspor maçını unuttuk. Çarşamba günü oynayacağımız Kızılcabölük maçına odaklandık. Futbolcularımın Yomraspor karşısındaki dirençli mücadeleleri beni mutlu etti. İnşallah Kızılcabölük karşısında da aynı dirençle sahada olup Şanlıurfa’mıza güzel sonuçlarla döneceğiz” diye konuştu.



17 �ubat 2020 Pazartesi 12:29

http://www.urfa63haber.com/haber/karakopru-belediyespor-emin-adimlarla-ilerliyor-11927.html