ŞANLIURFA TÜRKİYE’NİN GELECEĞE NEFESİ OLDU…

11 Kasım 2019’da saat 11:11’de 81 ilimizde 2023 noktada 11 milyon fidan “Geleceğe Nefes” seferberliği kapsamında Şanlıurfa Türkiye’nin Geleceğe Nefes Oldu

ŞANLIURFA TÜRKİYE’NİN GELECEĞE NEFESİ OLDU…

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak İllerinde hazine arazileri, okul bahçeleri, cami bahçeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının bahçeleri, yol boyu, hastane bahçeleri, mezarlıklar, ağaçlandırma sahalarında toplamda 693 noktada 1.422.860 fidanın toprakla buluşturuldu.

Düzenlenen etkinliğe İl Valileri, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları, kamu kurum yöneticileri Siyasi Parti ve STK temsilcileri, Gazi ve Şehit Aileleri, öğrenciler ve 209.163 vatandaşımız katıldı.

Coşku içinde geçen Milli Ağaçlandırma gününde Toplam 1.422.860 fidan toprakla buluşturuldu. Gerçekleşen bu etkinlik sonucunda Türkiye genelinde en çok katılım sağlayan ve en çok fidanı toprakla buluşturan Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu.

Gerçekleşen bu başarıdan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek’e teşekkür etti.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, Valilerimiz, Belediye Başkanlarımız Bölge Müdürümüzü tebrik ederek, organizasyondan dolayı teşekkürlerini ilettiler.



6 Aral�k 2019 Cuma 17:06

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-turkiyenin-gelecege-nefesi-oldu-11831.html