BAŞKAN AKTAŞ ESNAFIN TALEBİNİ ANINDA YERİNE GETİRDİ

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkanı Kenan Aktaş ilçede kalıcı eserler bırakmak amacıyla yeni yapılacak projelerin startını verdi.

BAŞKAN AKTAŞ ESNAFIN TALEBİNİ ANINDA YERİNE GETİRDİ

Başkan V. Aktaş’ın en önemli projelerinden biri olan , harabe ve bakımsız haliyle onarımsızlıktan esnafının tepkisine yol açan Kasap Pazarında yenileme çalışması başlatıldı. 

Suruç’ta mesaisinin büyük bir bölümünü halkı ve esnafı ziyaret ederek çalışmalarına devam eden Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş, Kasap Pazarında incelemelerde bulundu esnafın taleplerini yerinde dinledi. 

Esnafın talep ve isteklerini yerinde dinleyen Aktaş gereğinin yapılacağı sözünü verdikten hemen sonra, henüz 24 saat geçmeden Aktaş’ın talimatıyla Belediyeye bağlı ekiplerce Kasap Pazarında yenileme çalışmalısı başlatıldı pazar yeri şantiyeye dondu. 

Kasap Pazarı’ndaki yenileme çalışmaları ile ilgili bilgi veren Aktaş halkımızın rahatça gezip dolaşabileceği, alış veriş yapabileceği nezih ortamlar meydana getirmek için çalıştıklarını söyledi. Kasap Pazarı’nın üstünün tamamen kapatılacağını boyanarak yenileneceğini belirten Belediye Başkan V. "Suruç'ta yapılan değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları, her bölgede başlatılacak. Artık her vatandaşımız buradan rahatlıkla alışverişlerini yapabilecekler. Esnaflarımızda bu düzenlemelere ve yenileme çalışmalarına destek veriyorlar. Her şehrin çarşısı o kentin aynasıdır. Biz imajımızı doğru çalışmalarla güzelleştiriyoruz. Kasap pazarımıza ilçeye esnafımıza yakışır bir şekilde hizmete sunacağız dedi.

Esnaf ve vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek anında çözümü üreten Belediye Başkan V. Kenan Aktaş'a teşekkür ettiler.



28 Kas�m 2019 Per�embe 14:16

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-aktas-esnafin-talebini-aninda-yerine-getirdi-11777.html