İNAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Türk Kızılay’ı Şanlıurfa Şube Başkanı ve Özel Şanmed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Hamdi İNAN 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İNAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96'inci yıldönümünde millet olarak büyük bir coşku, mutluluk, onur ve gurur içerisinde kutlandığını kaydeden Başhekim İNAN, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak Milli Mücadeleyi başlatıp, 29 Ekim 1923 tarihinde de 'Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir' diyerek ilan ettiği Cumhuriyet,  topyekun mücadeleyle bağımsızlığımızı taçlandıran bizlere bırakılmış en büyük mirastır. Cumhuriyet; bir milletin her türlü imkansızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur. Bu zaferin sonucunda Cumhuriyetimizin değerlerini, demokrasiyle taçlandırma başarısı gösteren ülkemiz, barışı esas alan dış politikasıyla, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve dünyanın parlayan yıldızı haline gelmiştir. 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir.

Unutulmamalıdır ki; Aziz Milletimiz; cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik tehditleri bertaraf edeceğini ve bu değerlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını bugüne kadar tüm dünyaya göstermiş ve bundan sonra da göstermeye devam edecektir." 



28 Ekim 2019 Pazartesi 10:32

http://www.urfa63haber.com/haber/inandan-cumhuriyet-bayrami-mesaji-11665.html