Üst Geçidin Yapımında Sona Gelindi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların can güvenliğinin sağlanması için Sırrın Mahallesi’nde yapımı devam eden üst geçitte sona gelindi.

Üst Geçidin Yapımında Sona Gelindi

Bölgede üst geçit çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yayaların güvenli bir şekilde yoldan geçmelerini sağlamak için  bölgede üstgeçit çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak

 

Mardin-Akçakale Çevreyolunun bağlantısı olan Sırrın-Karşıyaka yolunda yayaların ve özellikle öğrencilerin karşıdan karşıya geçmelerine rahat bir şekilde olanak sağlayacak üst geçitten dolayı vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Sırrın Mahalle Muhtarı İsmail Kara,"Bölgemizde öğrencilerimiz okula giderken zorluk çekiyordu, çevre yolunda olası bir can kaybı yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi buraya üst geçit yaptı. Allah razı olsun, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi

 

Öte yandan 35 metre uzunluğunda, yaklaşık olarak 3 metre genişliğinde yapımında sona gelinen üst geçit, ilerleyen dönemlerde kentin farklı noktalarında da yapılacağı öğrenildi.

 



1 �ubat 2016 Pazartesi 16:03

http://www.urfa63haber.com/haber/ust-gecidin-yapiminda-sona-gelindi-1164.html