İŞTE EYYÜBİYE BELEDİYESİ'NIN YENİ HİZMET BİNASI

Eyyübiye Belediyesi yeni hizmet binasına kavuştu

İŞTE EYYÜBİYE BELEDİYESİ'NIN YENİ HİZMET BİNASI

Eyyübiye’nin Gözü Aydın Eyyübiye'n en önemli sorunu belediye hizmet binasının olmamasıydı. Göreve gelir gelmez kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kısa sürede israfsız bir çözüm sundu.

Eyyübiye'n en önemli sorunu belediye hizmet binasının olmamasıydı. Göreve gelir gelmez kolları sıvayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kısa sürede israfsız bir çözüm sundu. 800 yataklı hasta yakınları misafirhanesinin yerini Eyyübiye Belediyesi hizmet binasına dönüştürdü.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez ilçede önemli hizmetlere imza atmaya devam ediyor.

800 yataklı hasta yakınları misafirhanesinin yerini Eyyübiye Belediyesi’nin hizmet yerine çeviren Başkan Kuş, yine misafirhane yeri olarak mevcut misafirhanenin hemen bitişiğindeki mekânı değerlendirdi.

Geçmiş dönemde Kültür Merkezi olarak yapılan ve daha sonraları belediye hizmet binası olarak dillendirilen söz konusu bina hizmet binası olarak değerlendiremeyeceğine yönelik karar alındı; çünkü Eyyübiye’nin hizmet binasına ulaşması imkânsızdır.

Yapılan bu hamlenin başta Eyyübiye daha sonra şehrimiz Şanlıurfa'ya birçok katkısı olmakla birlikte özellikle meydana gelecek artılar şu şekilde:

1) Artık Eyyübiye’de yeni ‘Belediye Hizmet Binası’ için fahiş miktarda kiralama yapılmayacaktır. İsraf önlenecektir, tasarruf gerçekleşecek.

2) Eyyübiye Belediyesi Eyyübiyelerle iç içe olacaktır. Belediye Hizmet Binası Eyyübiye merkezinde olacaktır.

3) Eyyübiye Belediyesi hizmet binası diğer ilçemiz Haliliye’de değil, Eyyübiye’de olacaktır?

4)Bütün belediye birimleri tek çatı altında toplanacaktır. Koordinasyon sağlama olanağı meydana gelecektir.

5)Vatandaş her yapılan işlem için başka bir binaya ya da adrese gitmeyecektir.

6)Eyyübiye'de yapılacak belediye hizmet binası Eyyübiye’yi canlandıracak esnaf kendine yakın bir belediye görecektir.

Eyyübiye Belediye Başkanı yardımcıları ve belediye üst yöneticileri vatandaş tek çatı altında görme görüşme imkânı kavuşacaktır.



22 Eyl�l 2019 Pazar 11:12

http://www.urfa63haber.com/haber/iste-eyyubiye-belediyesinin-yeni-hizmet-binasi-11600.html