KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Karaköprü Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla bir program düzenleyerek vatandaşlara aşure ikram etti. Yaşam Sokağı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de katılarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Karaköprü Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla Yaşam sokağında bir etkinlik yaparak vatandaşlara aşure ikram etti. Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Aşure kazanının başına geçen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlara aşure dağıtımı yaparken, aşurenin bolluk ve berekete vesile olmasını diledi.

 

Aşure programında konuşan Başkan Baydilli, "Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren en önemli etken gelenek, örf ve adetlerimize bağlı olmamızdır. Aşure de yine bolluk ve bereketin sembolü olan, geçmişten günümüze gelen güzel bir adettir. Bizler aşureyi bereketin, huzurun ve beraberliğin sembolü olmasından yola çıkarak bu etkinliği gerçekleştirdik ve değerli vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunmak istedik. Programımıza katılan, bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.



17 Eyl�l 2019 Sal� 16:42

http://www.urfa63haber.com/haber/karakopru-belediyesinden-vatandaslara-asure-ikrami-11585.html