ORANIN YIKIM İŞLERİ BAŞLADI

Seçim Çalışmaları süresince seçmenlerine vermiş olduğu vaatleri bir bir yerine getiren Başkan Beyazgül bugünde Kale eteğinde yıkım işlemlerini başlattı.

ORANIN YIKIM İŞLERİ BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde Eyyübiye ilçesi Yakubiye Mahallesinde bulunan Kale eteğinde başlatılan kamulaştırma çalışmaların sonucunda kamulaştırması tamamlanan 17 İşyeri ve 283 Ev olmak üzere Toplamda 300 yerleşim alanının yıkım işleri sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , Başkan vekili Ahmet Kaytan, Genel Sekreter Mahmut Kırıkçı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Belediye yönetimi ve STK Başkanları ile Mahallelilerinde katıldığı bir törenle yıkım işleri başlatıldı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şu açıklamada bulundu. “ Söz verdiğimiz gibi Eyyübiye ilçemizde yer alan Kale eteği bölgesinde kamulaştırma işlemlerini tamamlayarak yıkım sürecini başlattık. Çalışmaları tamamlayıp bölgeyi halkımızın hizmetine sunacağız. Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Beyazgül’den sonra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı “ Söz verdiğimiz gibi Kale eteğinde yıkım başladı. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Eyyübiye çok daha güzel olacak. Bölgedeki yıkımlarla birlikte turizm destinasyonuna büyük katkı sağlayacağız.” dedi



27 A�ustos 2019 Sal� 12:19

http://www.urfa63haber.com/haber/oranin-yikim-isleri-basladi-11543.html