ŞANLIURFALI İŞ ADAMININ BÜYÜK BAŞARISI

Türkiye'de holdingleri yöneten genç patronlar için Ekonomist dergisi, alanlarında başarılı olan, Türkiye’de ki 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO'sunu derledi.

ŞANLIURFALI İŞ ADAMININ BÜYÜK BAŞARISI

Henüz 25 yaşında iken sıfırdan başlayıp büyük bir başarı hikâyesi yazan, Şanlıurfalı gençlerin ve girişimci adaylarının örnek alması gereken Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan’ın 2008 yılında kurduğu Hassan Elektrik şirketi, “Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen Şirketleri” ödülünü 2016 yılında almasından sonra bir başarıya daha imza atarak, 2019 yılı “Türkiye’de ki 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO” listesinde yer aldı.

Hassan Elektrik A.Ş. ve Babosan Pano A.Ş. şirketleri; Elektrik, Enerji ve Pano sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, Türkiye’deki tüm elektrik dağıtım şirketleri, makine, elektrik, pano ve otomasyon gibi farklı meslek dallarında olan firmalara, kaliteli ve ekonomik ürünler sunmakla beraber 20 ülkeye de ihracat yapmaktadır. Hassan Elektrik şirketi birçok büyük markanın bayiliğini yapmaktadır. Babosan Pano A.Ş. şirketi ise, üretim ve montaj alanında birçok başarıya imza atarak elektrik panosu üretimi ve montajı alanında önemli bir boşluğu doldurup ülkemize hizmet ediyor. Şanlıurfalı gençlerin ve genç girişimcilerin örnek almasını umut ederek, hemşerimiz Hasan Kaytan’ın başarılarının devamını diliyoruz.



19 A�ustos 2019 Pazartesi 15:37

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfali-is-adaminin-buyuk-basarisi-11531.html