KARAKOYUN KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI ASFALTLANIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile yapım çalışmaları hızlanan Karakoyun Köprülü Kavşağında asfaltlama çalışmalarına başlandı.

KARAKOYUN KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI ASFALTLANIYOR

Daha önce yüklenici firmada tarafından çalışmaların durdurulmasın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Köprülü kavşağın yapım çalışmalarını devralan Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına başladı.

Göreve geldiği ilk günden bu yana Şanlıurfa trafiğini rahatlatmak adına birçok çalışma başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, geçtiğimiz gün Karakoyun Köprülü Kavşağında incelemelerde bulunarak çalışmaların Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması talimatı vermişti.

 

Bunun üzerine bölgede çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlamaya geçti. Bölgede Hummalı bir çalışma sergileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Köprülü Kavşağın asfaltlama çalışmalarını kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına açacak.



6 A�ustos 2019 Sal� 16:08

http://www.urfa63haber.com/haber/karakoyun-koprulu-kavsagi-asfaltlaniyor-11504.html