BAŞKAN YALÇINKAYA İLE AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Şanlıurfa'nın Akçakale ilçe Belediyesi bünyesinde kullanılmak üzere yeni kepçe hibe edildi.

BAŞKAN YALÇINKAYA İLE AKÇAKALE BELEDİYESİNİN ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

İlçeye yapılacak olan projelerin takibi için geçen hafta Ankara ile yapılan görüşmeler neticesinde Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe kepçe alarak vatandaşların daha hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak için araç parkını güçlendirdi.

Akçakale Belediyesi hizmet binası bahçesinde yapılan Anahtar teslim törenine Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Hidromek genel müdürü Abdullah Karaduman,Destek Hizmetleri Müdürü Eyüp Türkman ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Törende,Şimdi hizmet kervanına başladığını ifade eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya; "Hizmet kervanında bizim araca ve gerece çok ihtiyacımız var, Geçen hafta Ankara görüşmelerimizde Çevre Bakanlığı'ndan bir çöp toplama makinesi, bir çöp kamyonu, 250 adet konteyner, akabinde de 1 milyon TL değerinde parke taşı, arkasın dada Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma Şahin'den yaptığımız görüşmeler neticesinde bir iş makinesi işlemlerini de bitirdik. Bugün de Hidromek genel müdürü Sayın Abdullah Karaduman yanımızda makinenin anahtarını ve makineyi teslim etti. Akçakale'ye hayırlı olsun, insanımıza hayırlı olsun inşallah güzel hizmetler de güzel alanlarda kullanırız, ve bu hizmetti her gün arttırarak güzel yaşamanın imkânlarını insanlarımıza sunarak bu bölgeye hizmet etmeye devam edeceğiz. hayırlı olsun Allah utandırmasın."Şeklinde konuştu.



31 Temmuz 2019 �ar�amba 14:49

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yalcinkaya-ile-akcakale-belediyesinin-arac-filosu-gucleniyor-11480.html