BAŞKAN BEYAZGÜL, ŞANLIURFA’YI ORTAK AKIL İLE YÖNETİYORUZ

Şanlıurfa’da yerel yönetimler ve kurumlar arası koordinasyonu geliştirmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ŞANLIURFA’YI ORTAK AKIL İLE YÖNETİYORUZ

Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasında koordinasyonu sağlamak adına her hafta rutin toplantı yapılmasını kararlaştıran Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’nın ortak akıl ile yönetilmesini vurguladı. 

Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı salonunda gerçekleştiren toplantıya İlçe Belediye Başkanları ile Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi katılarak ilçelerin talepleri ve kent merkezindeki sorunlara anında çözüm bulunması için çalışmalar başlatılması kararı alındı.

 

Başkan Beyazgül’ün başkanlık yaptığı toplantıya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siverek Belediye Başkanı Şehmus Aydın, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız ve Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi katıldı. 



30 Temmuz 2019 Sal� 15:29

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-sanliurfayi-ortak-akil-ile-yonetiyoruz-11466.html