BAŞKAN KUŞ SABAHIN İLK IŞIKLARI İLE SAHADA

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği günün ilk ışıklarıyla mesaiye başlama geleneğini sürdürüyor.

BAŞKAN KUŞ SABAHIN İLK IŞIKLARI İLE SAHADA

Seçildiği ilk günden itibaren halkla iç içe profil çizen ve bunu günden güne sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği sabahın erken saatlerinde mesaiye başlama geleneğini sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Dergah camiinde sabah namazını kılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, namaz sonrası bir araya geldiği vatandaşlara hem hayırlı cumalar diledi hem de taleplerini aldı. Namaz çıkışı, Meşarkiye caddesi, Türkmeydanı ve Eyüp Peygamber caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, talepleri bire bir dinledi. Kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgilileri talimatlandıran Başkan Kuş daha sonra Eyüp Nebi mahallesine geçti. Komiser Şakir caddesinde de esnafı ziyaret edip hayırlı işler dileyen Başkan Kuş, esnafın kahvaltı talebini kırmayıp kendilerine eşlik etti.

Talepleri dinleyip bunları not eden ve ilgili birim amirlerine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için talimat veren Başkan Kuş, vatandaşların her zaman yanında ve emrinde olacaklarını belirtti. İlçe sakinleriyle her zaman iç içe olacaklarını ve taleplerini direk kendilerinden dinleyeceklerini dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Sabahın erken saatlerinden itibaren ilçemizin mahallelerine indik. Ekibimizle birlikte vatandaşlarımızla görüşüp, sohbet ettik ve birlikte kahvaltı etme fırsatını yakaladık. Bizim için önemli olan Eyyübiyeli hemşerilerimizin sıkıntılarını bire bir dinlemektir.

Temizlik ve ilaçlama ile ilgili bazı sıkıntıları vardı. Şimdi görüyoruz ki tertemiz bir ilçemiz var. Bunun sonucunu verilen olumlu tepkilerden aldık. Bu da bizi gerçekten mutlu etti. Vatandaşlarımıza kendilerine hizmet noktasında, ekip arkadaşlarımızla birlikte hummalı bir çalışma içindeyiz. Yeni projelerle ilçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz. Yakın süreç içinde büyük projelerimizle halkımızın hizmetinde olacak ve biz de her zaman halkımızın emrinde olacağız.” şeklinde konuştu.



26 Temmuz 2019 Cuma 14:11

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kus-sabahin-ilk-isiklari-ile-sahada-11463.html