BAŞKAN AKSAK'TAN CEYLANPINAR'A MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak'ın Ankara ziyaretleri devam ederken görüşmeler neticesinde Ceylanpınarlılara millet bahçesi müjdesi geldi.

BAŞKAN AKSAK'TAN CEYLANPINAR'A MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ

Belediye Başkanı Abdullah Aksak, daha modern, refah seviyesi yüksek ve sosyal alanlarıyla daha yaşanılır bir Ceylanpınar'ın inşası için gece gündüz çalıştığını belirtti. Bu kapsamda Ankara'da bir dizi temaslarda bulunduğunu ifade eden Başkan Aksak, Ceylanpınarlılara büyük bir müjde verdi. 

Ceylanpınarlıların en büyük eksikliklerinden birinin de sosyal alan eksikliği olduğunu belirten Başkan Aksak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptıkları görüşmede millet bahçesi için destek aldıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde Ankara'dan gelecek bir heyetin millet bahçesi için incelemelerde bulunacağını aktaran Başkan Aksak, en kısa zamanda millet bahçesi yapımına da başlanacağı müjdesini verdi. 

BELEDİYE HİZMETLERİ İÇİN HİBE ALDI

Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe sözü aldıklarını da söyleyen Başkan Aksak, " Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yaptığımız görüşme neticesinde Belediyemize 1 yol süpürge aracı, 1 çöp toplama aracı, 250 adet çöp konteyneri ile 1.5 milyon kilitli parke taşı için hibe sözü aldık. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a ve bizleri Ankara'da yalnız bırakmayarak ziyaretlerimize öncülük eden Şanlıurfa Milletvekilimiz Doç. Dr. Halil Özşavlı'ya çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

 



12 Temmuz 2019 Cuma 16:34

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-aksaktan-ceylanpinara-millet-bahcesi-mujdesi-11374.html