BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN, BAŞKAN BAYIK'A TEBRİK ZİYARETİ

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN, BAŞKAN BAYIK'A TEBRİK ZİYARETİ

Karaköprü Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Başkan Yardımcısı Celal Şeker ve Ak Parti Eyyübiye İlçe Eski Başkanı İsmail Demirbaş ile ziyarette bulunan Baydilli, 3. defa Belediye Başkanı seçilen Aslan Ali Bayık'ı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

31 Mart'ta yapılan Genel Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti'nin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Şanlıurfa genelinde 14 belediyeden 13'nü kazanarak büyük bir zafer elde ettiğini belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 'Aslan Ali Bayık başkanımızı yeniden tebrik ediyorum. 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühü ile büyük bir oy oranı alarak yeniden başkan seçildi. Elde edilen bu kazanımın Hilvan'a hizmet olarak döneceğine eminim. Daha önce yaptığı çalışmalarla büyük başarılar elde etmiş olan başkanımızın yeni dönemde de aynı başarılarını devam ettirip örnek bir belediye başkanı olacağına inanıyorum. Yaptığı hizmet ve örnek çalışmaları noktasında bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak üzere kendileriyle istişarelerimizi sürdürmekteyiz. Hilvan'a farklı bir değer katan Sayın Aslan Ali Bayık'a ve belediye meclis üyelerine başarılar diliyorum' dedi.

Tebrikleri kabul eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından olan Sayın Metin Baydilli ile önceki dönemde fikir alışverişi yaparak güzel projeler meydana getirdik. Bu birlik ve beraberlik yeni dönemde de aynı şekilde devam edecektir. Şanlıurfa'nın incisi Karaköprü'ye daha iyi hizmet edip değer katacağına inandığım Sayın Metin Baydilli ve yol arkadaşlarına başarılar diler, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim' şeklinde konuştu.



26 Haziran 2019 �ar�amba 16:17

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-baydilliden-baskan-bayika-tebrik-ziyareti-11333.html