YAŞANAN OLAYLA İLGİLİ VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELEDİ

Geçtiğimiz günlerde Siverek İlçesine bağlı Çeltik Mahallesinde Arazi anlaşmazlığı yüzünde çıkan olaylar ile iligili Şanlıurfa Valilğinden açıklama geldi.

YAŞANAN OLAYLA İLGİLİ VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELEDİ

Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi " İlimiz Siverek ilçesine bağlı Çeltik Mahallesinde 15 Haziran 2019 günü saat 09.00 sıralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle aynı aileye mensup taraflar arasında çıkan ve altı (6) vatandaşımızın hayatını kaybettiği, altı (6) kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak, ilk andan itibaren gerekli müdahaleler yapılmış ve en üst düzeyde güvenlik tedbirleri alınarak kamuoyu bilgilendirilmiştir. 

Büyük bir titizlikle adli makamların gözetiminde yürütülen adli soruşturma kapsamında bugüne kadar adliyeye sevk edilen üç (3) şüpheli tutuklanarak cezaevine konmuştur. Hastanede tedavi altında olan diğer üç şüphelinin de durumları yakından takip edilmekte olup, sağlık koşulları uygun olur olmaz adli makamların önüne çıkarılacaktır. 

Çeşitli basın kuruluşları ve sosyal medya platformlarında dile getirilen, tarafsız ve bağımsız bir şekilde yürütülen adli ve idari soruşturmaya gölge düşürecek iddialar gerçeği yansıtmamakta olup, bu tür iddialara itibar edilmemesi gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "



19 Haziran 2019 �ar�amba 13:31

http://www.urfa63haber.com/haber/yasanan-olayla-ilgili-valilikten-aciklama-geledi-11304.html