BAŞKAN KUŞ TALEPLERI ANINDA YERİNE GETİRİLDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, iftar öncesi Nenehatun parkında vatandaşlar ve çocuklarla birlikte vakit geçirdi.

BAŞKAN KUŞ TALEPLERI ANINDA YERİNE GETİRİLDİ

Geçtiğimiz günlerde park ziyareti esnasından bölge sakinleri tarafından talep edilen çocuk oyun grubunun, kısa sürede parka monte edilmesi, vatandaşların takdirini topladı.   Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, geçtiğimiz günlerde mahalle ziyaretleri kapsamında gittiği Nene Hatun parkında, eksikliğini gördüğü ve vatandaşların da talepleri arasında yer alan çocuk oyun grubu için ekiplere talimat vermişti.

Başkan Kuş’un talimatıyla parka kısa sürede çocuk oyun grubunu monte eden ve parkın eksikliklerini gideren ekiplerin hızlı ve hummalı çalışması vatandaşların takdirini topladı. Bugün iftar öncesi beraberindekilerle birlikte bölgeye giden ve parkta incelemelerde bulunan Başkan Kuş, bölge sakinleri ve vatandaşlarla parkta vakit geçirdi. Oyun grubunda çocuklara eşlik eden Başkan Kuş, vatandaşlarımızın rahatça vakit geçirebilecekleri yeşil alanları ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Parkta incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”1 Nisan’dan sonra ilk uğradığımız parkımız Selçuklu Mahallesindeki Nenehatun Parkıydı. Biz burayı 1 Nisandan itibaren devraldık. Buraya park demeye bin şahit lazımdı. Biz arkadaşlarımıza talimat vererek hızlı bir şekilde gerek parkın peyzajı olsun gerekse de çocuk oyun grubu olsun, bunların hemen tamamlanmasını istedik. Bu parkımızda yaşlılarımız, annelerimiz, ablalarımız ve çocuklarımız çok güzel vakit geçiriyorlar. Çocuklarımız için burada çocuk parkımız yoktu, onun da talimatını verdik ve şuan kurulmuş durumda. Görüyoruz ki çocuklarımız çok mutlu.

Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Onlar her şeyin en güzeline layık. inşallah ilerleyen zamanlarda çocuklarımıza daha güzel sürprizlerimiz olacak. “dedi. Peyzaj ve çocuk oyun grubunun kısa sürede tamamlanmasından duydukları mutluluk gözlerinden okunan çocuklar ise, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.



2 Haziran 2019 Pazar 11:09

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kus-talepleri-aninda-yerine-getirildi-11230.html