ÖZCAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

ÖZCAN’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Milletvekili Özcan Mesajında şu temenni ve dileklerde bulundu “ Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Ramazan-ı Şerif, Sevgili Peygamberimizin (sav) dilinde evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olarak ifade edilmiştir.

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimin indirilmeye başladığı bu gece; kalplerimizin kötülüklerden arınması, manevi huzurumuzun artması ve gönül dünyalarımızın aydınlanması için bir fırsattır.

Tüm kardeşlerimin “Her geleni Hızır, her geceyi Kadir bil!” şuuruyla hayatını sürdürmesini temenni ediyorum.

Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu ve İslam alemini, aziz milletimizi ve bütün insanlığı kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor; Ramazan Bayramına kavuşmayı, topyekûn insanlığın ve bilhassa İslam dünyasının geçmekte olduğu zorlu süreçten bir an evvel kurtulmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” Temennisinde bulundu.



31 May�s 2019 Cuma 13:32

http://www.urfa63haber.com/haber/ozcandan-kadir-gecesi-mesaji-11221.html