KARAKÖPRܒDE ÇOK AMAÇLI SALONLARIN SAYISI ARTIYOR

Karaköprü Belediyesi tarafından ihtiyacı olan kırsal mahallelerde çok amaçlı salon yapımına devam ediliyor. Kırsal mahallelerde yapılan çok amaçlı salonlarda sona gelinirken, kırsalda yaşayan vatandaşlar hizmetler için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler

KARAKÖPRܒDE ÇOK AMAÇLI SALONLARIN SAYISI ARTIYOR

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere yatırımlarını ve hizmetlerini sürdürüyor. Her kırsal mahalleye birer çok amaçlı salon kazandırmayı hedefleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından çok amaçlı salon ihtiyacı olan kırsal mahallelerde çok amaçlı salon ve muhtar evinin yapımına başlanıyor. İlçeye bağlı Akpınar, Türkmen, Ergün ve Sayburç kırsal mahallelerinde çok amaçlı salonların yapımı devam ederken, en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

Kırsal mahallelerde yatırımlarının sürdüğünü ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çok amaçlı salonu olmayan az sayıda kırsal mahalle kaldığını aktararak,"Kırsal mahallelerimize hizmetin en iyisini götürmek için çalışıyoruz. Kırsaldaki köy içi yollara stabilize malzeme serimi çalışmalarını tamamladık ve inşallah çok amaçlı salon olmayan kırsal mahallemiz de kalmayacak. Yeni yapılan çok amaçlı salonlar kırsal mahallelerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Çok amaçlı salon kazandırılan kırsal mahallelerdeki vatandaşlar da hizmetlerinden dolayı Başkan Baydilli'ye teşekkür ederken, çok amaçlı salonları taziye, düğün, toplantılarda yer ihtiyacını gidereceğini kaydettiler.

Öte yandan kırsal mahallelerde inşaatı devam eden çok amaçlı salonların kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine açılacağı bildirildi.



23 May�s 2019 Per�embe 15:56

http://www.urfa63haber.com/haber/karakoprude-cok-amacli-salonlarin-sayisi-artiyor-11185.html