BAŞKAN KUŞ ÇAĞRILARA DUYARSIZ KALMADI

Vatandaşlardan gelen tepkilere duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş bugün şikayetlere konu olan yere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte giderek Çözüm aradı

BAŞKAN KUŞ ÇAĞRILARA DUYARSIZ KALMADI

Geçtiğimiz günlerde Eyyüp Kent Muhtarı Fuat Balcı ve Çevrede bulunan Beş Mahalle adına Eyyübiye Belediyesine vermiş olduğu şikayet dilekçesinde Eyyüp Kent Mahallesi ve bu Mahallenin Çevresinde bulunan Beş Mahallede bulunan vatandaşların Yenice Bölgesinde bulunan katı atık arıtma deposunda gelen pis kokular yüzünden rahatsızlıklarını bildirerek konun çözümünü istedi.

Konuya duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş bugün sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Çevre Koruma Daire Başkanı Mustafa Kaytan ve birim amirleri ile birlikte Yenice mahallesinde bulunan katı atık arıtma deposunda incelemelerde bulunarak çözüm konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş açıklamasında “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'le birlikte Yenice mahallemizdeki katı atık arıtma deposunda incelemelerde bulunduk. Bölgenin koku ve çöp sorununu kısa süre içinde çözüme kavuşturacağız. Bunun için de kararlıyız. Vatandaşlarımız müsterih olsun.” Dedi.



20 May�s 2019 Pazartesi 10:55

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kus-cagrilara-duyarsiz-kalmadi-11166.html