BAŞKAN AKSAK'TAN RAMAZAN AYI MESAJI

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN AKSAK'TAN RAMAZAN AYI MESAJI

Başkan Aksak, İslam alemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazanın tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulunarak başta İslam alemi olmak üzere tüm Ceylanpınarlıların Ramazan ayını kutladı.

Başkan Aksak, Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunun yaşadığını belirterek, “Ramazan ayı, nefsi terbiye etmenin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu ayda tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komşu ve akrabalarını gözetmeleri, yoksul ve garibanlara yardımcı olmaları, onlarla sofralarını paylaşmaları büyük önem arz etmektedir." dedi.

Bu mübarek ayda, kırgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakılması gerektiğini ifade eden Başkan Aksak, "Manevi duyguların yüksek olduğu bu mübarek ayda herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diliyorum.” diye konuştu.



6 May�s 2019 Pazartesi 08:30

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-aksaktan-ramazan-ayi-mesaji-11116.html