ŞANLIURFA KAYIP 4 ÇOCUK İÇİN SEFERBER OLDU

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Büyükhanlı Mahallesinde kayıp olan çocuklar için yöre halkı seferber oldu.

ŞANLIURFA KAYIP 4 ÇOCUK İÇİN SEFERBER OLDU

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Büyükalanlı kırsal Mahallesinde çevrede bulunan badem ağaçlarında Badem toplamak için  mahalleden ayrılan  Yaşları 4 ile 9 arasında bulunan  2'si kız, 2'si erkek 4 çocuğun karanlık basması ile eve gelmeyince  aileleri ile Mahalle halkı ile birlikte arama başladı. Aileleri çocuklara ulaşamayınca jandarmaya haber verdi.

Arama çalışmalarına jandarma , AFAD ile itfaiye ekipleri ve haberin duyulması üzerine Çevre mahallelerde gelen vatandaşların da katılmasıyla yaklaşık 200 kişilik bir ekibi oluştu. 

Oluşan bu ekiple adları Mustafa Akkuş (4), Ali Karademir (5), Fatma Karataş (7) ve Kübra Karademir'i (9) bulmak için arazide arama çalışması başlattı. 

Aramalar sonuç verdi. Kayıp Çocukların çevrede bulunan bir taziye evinde bulundu. Çocukların sağ bulunması çevrede sevinçle karşılandı. Bulunan kayıp çocukların bulunması ile olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri tarafından yapılan sağlık kontrolleri sonucunda ailelerine teslim edildi. 



5 May�s 2019 Pazar 09:22

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-kayip-4-cocuk-icin-seferber-oldu-11114.html