BAŞKAN COŞKUN ŞANLIURFA 1 MAYIS'A HAZIR

Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun Şanlıurfa'da düzenleyecek olan 1 Mayıs etkinliklerine teşkilat olarak hazır olduklarını söyledi.

BAŞKAN COŞKUN ŞANLIURFA 1 MAYIS'A HAZIR

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı öncesi; Genç-Memur-Sen, Kadın Komisyonu, Eğitim-Bir-Sen genişletilmiş yönetim, üç merkez ilçemiz olan Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü ilçe yönetimleri ve iş-yeri temsilcileri ile bir araya gelerek sendikal çalışmalarımız ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı hazırlık çalışmaları ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen il başkanı İbrahim Coşkun, şu açıklamada bulundu''Sendikal mücadeleyi, çalışanların özlük haklarını, sosyal ve mali kazanımlarını geliştirmenin yanı sıra medeniyetin inşası yolunda kutlu mücadelemizde, kardeşliğimiz insanlığı adaletle buluşturacaktır. Zalimlerin, zorba yönetimlerin, sömürenlerin karşısına emeği ile var olanlarla bir olup hak ve adalet anlayışı ile çıkacağız.

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramında bu çarşamba tüm teşkilatımızla Şanlıurfa'nın en büyük meydanını doldurarak tüm Türkiyeye emekçinin haklı taleplerini haykıracağız. Barış ve özgürlüğü, ilahi sınırları da gözeterek hakim kılmanın gerekliliğini haykıracağız'' diyerek tüm teşkilatımızı ailesi ile beraber ve halkımızla beraber meydana davet etti. Yoğun ve coşkulu katılımdan dolayı teşekkür ediyoruz. " dedi



30 Nisan 2019 Sal� 00:32

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-coskun-sanliurfa-1-mayisa-hazir--11096.html