MİLLİ EĞİTİM, KAPATILAN OKUL İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Şanlıurfa'da, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle kapatılan özel lise ile ilgili Milli Eğitimden Açıklama geldi.

MİLLİ EĞİTİM, KAPATILAN OKUL İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Şanlıurfa'da yürütülen soruşturma kapsamında Haliliye ilçesine bağlı  Mevlana  Mahallesi'nde bulunan Şanlıurfa Özel Şanlı Bilim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz günlerde açılan soruşturma kapsamında okul yönetimi tarafından usulsüzlük yapıldığı iddiası üzerine kapatıldı. Kapatılan okul ile ilgili Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bugün yazılı basın açıklaması yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “ Özel Şanlı Bilim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bakanlık Maarif Müfettişlerinin yürüttükleri soruşturmanın sübuta ermesi sonucu 10.04.2019 tarihinde kurum açma izninin ve çalışma ruhsatının iptal edilmesi üzerine kapatılmıştır.

Bu okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin mağdur olmamaları için tercihleri doğrultusunda ortaöğretim kurumlarına nakilleri gerçekleştirilmektedir. Velilerimizin ve öğrencilerimizin istedikleri başka okullara yerleştirmeleri ve nakil süreçleri ivedilikle ve titizlikle yürütülmektedir.

Bu süreçte tek bir öğrencimizin mağdur olmaması ve öğrencilerimizin eğitimlerinin aksamaması için konu müdürlüğümüzce yakından takip edilmektedir.” Denildi.



25 Nisan 2019 Per�embe 14:24

http://www.urfa63haber.com/haber/milli-egitim-kapatilan-okul-icin-aciklama-yapti-11083.html