Ceylanpınar Belediye Başkanı Aksak’tan 11 Nisan Mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Aksak’tan 11 Nisan Mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Şanlıurfa’nın Kurtuluşu için mücadele veren kahraman Urfa halkının Fransız işgalinden kurtulmak için destansı bir zafere imza attığını vurguladı.

Fransız ordusunu topyekûn Urfa'dan temizleyen ecdadın torunları olmak ve Şanlı şehirde yaşamanın gururu içerisinde olduklarını belirten Başkan Aksak "Urfa’da başlatılan kurtuluş mücadelesinin kazanılması, diğer şehirlerde başlatılan millî hareketler için de esin kaynağı olmuştur. Urfa halkının kararlı tutumu ve vatan aşkıyla gösterdiği güçlü direniş üzerine, Fransız kuvvetleri Urfa’yı terk etmek zorunda kalmışlar. Ecdadımız, bağımsızlık uğruna yapılan bu mücadele ile imkânın değil, imanın ne kadar önemli olduğunu da tüm dünyaya göstermişti. Bizlere düşen ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmaktır. Bu inanç ve kararlılıkla Urfa’mızın ve dolayısıyla Tüm ülkemizin kurtuluş gününü kutluyor; tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum” dedi.



11 Nisan 2019 Per�embe 12:06

http://www.urfa63haber.com/haber/ceylanpinar-belediye-baskani-aksaktan-11-nisan-mesaji-11018.html