BAŞKAN BEYAZGÜL BIHEMİ’LERLE BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Birinci ve Bıhemi Ailesi mensubu İbrahim Kaymaz’ın düzenlediği halk buluşmasına katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL BIHEMİ’LERLE BİR ARAYA GELDİ

Yerel seçim sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyazgül, Eyyübiye ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Toplantıda Başkan Beyazgül'e, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Mahmut Birinci ve Bıhemi ailesi mensubu İbrahim Kaymaz eşlik etti. 

BAŞKAN BEYAZGÜL: GAYRET, SAMİMİYET VE TEVAZU İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ 

Toplantıda konuşan Başkan Beyazgül, "Biz AK Parti olarak seçimin Eyyübiyelilerle nasıl kazanıldığını biliyoruz. Sizlerle hep birlikte hareket ettik. Eyyübiyeli vatandaşlarımın büyük sevgisi ile karşılaşıyoruz. İnsanımız bizlere gerçekten çok inanmış durumda. Bizler de bu güveni sağlamlaştırıp, memleketimizin gençleri için ne faydalı ise çalışmalarımızı o şekilde yapacağız. Mazbatamızı alır almaz çalışmalarımıza ve istişarelerimize başladık. Bundan sonra da devam edeceğiz. Memleketimiz, milletimiz ve geleceğimiz için hayırlı hizmetler yapacağız. Siz Eyyübiyeliler bize güvendiniz. Biz de inanarak gayret, samimiyet ve tevazu ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Buluşmada AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise "Eyyübiye büyük bir ilçemiz ve büyük hizmetler beklemektedir. Biz AK Parti olarak bunun bilincindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve Eyyübiye Belediye Başkanımızla birlikte Eyyübiye'ye hak ettiği hizmetleri getireceğiz" diye konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da "Birlik ve beraberlikle Eyyübiye hak ettiği hizmetlere kavuşacak. Bütün sıkıntılarda istişare halinde olacağız. Halkımızın fikirleri bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

Toplantıda AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ise "Her dönem olduğu gibi bu dönemde de Eyyübiye ilçemiz en yüksek oy oranı ile AK Partimizden yana oylarını kullanarak AK belediyeciliği bir kez daha seçmiş oldu. Bizler de AK başkanlar olarak projelerimizi 5 yıllık süreç içerisinde hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Bıhemi ailesinden İbrahim Kaymaz da, "Eyyübiye halkı hizmeti AK Parti döneminde gördüğü için, devletin bekası için en yüksek oranla partimize destek verdik" dedi.

 



8 Nisan 2019 Pazartesi 14:41

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-bihemilerle-bir-araya-geldi-10992.html