BAŞKAN BEYAZGÜL 'BİSMİLLAH' DEDİ VE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cuma günü görevi devralmasının ardındın hafta sonu demeksizin göreve başladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL 'BİSMİLLAH' DEDİ VE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilk resmi temasını Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'na yönelik gerçekleştirdi. Yoğun tebrik kabulüne rağmen çalışmalarına başlayan Başkan Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar ile birlikte Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'na gelerek yüklenici firmadan bilgiler aldı. Alanın tüm etaplarını gezen Başkan Beyazgül, temaslarının ardından yaptığı açıklamasında kavşağın yapım çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Şanlıurfa trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'nın tamamlanması ile özellikle şehir içi ulaşımda yoğunluğun en asgari düzeye ineceğini belirten Başkan Beyazgül, "Alana gelerek incelemelerde bulunduk. Önce kavşak çalışmaları ile ilgili yüklenici firmadan bilgiler aldık. Ardından bizzat yerinde gezerek çalışmaları gözlemledik. Ulaştırma Bakanlığımız ile görüşmeler sürdürerek çalışmaların bir an önce tamamlanması için işin takipçisi olacağız. Bu konuda vekillerimiz ve il başkanımız ile birlikte görüşmelerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Beyazgül, temaslarının ardından şehrin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı.



8 Nisan 2019 Pazartesi 08:06

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-bismillah-dedi-ve-calismalarina-basladi-10985.html