BAŞKAN KUŞ SAHALARA İNDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş görevini teslim almasının ardından sahalara indi.

BAŞKAN KUŞ SAHALARA İNDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Akabe Mahallesinde Veysel Karani Camisinde Cuma Namazını kıldı. Cuma Namazı çıkışında vatandaşları ile tokalaşan kuş vatandaşların hayırlı uğurlu olsun tebriklerinin ardından Akabe Mahallesi ,Direkli Mahallesi ve Akşemsettin mahallesindeki esnafı ziyaret ederek vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kuş’un Esnaf ziyaretine Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kuş her bir esnafa vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. İlk ziyareti Akabe Mahallesine gerçekleştiren ve buradan muhtarlığa geçip vatandaşların sorunlarını dileyen Kuş vatandaşın taleplerini not aldı. Akabe Mahalle muhtarını tebrik eden ve açıklama yapan Kuş Eyyübiye mahallelerimizin hepsini dolaşıp vatandaşlarımızın bize vermiş oldukları rekor desteklerden dolayı teşekkür edeceğiz dedi.

Açıklama yapan Başkan Kuş Akabe mahallemize ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Buradan bütün Akabe mahallesindeki ve diğer mahallelerdeki vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere vermiş oldukları %73’lük rekor desteklerden dolayı teşekkür ederim. Akabe Mahalle muhtarımız kendiside bir seçim geçirdi ve tekrardan muhtarlığı kazandı buradan da kendisine tebriklerimi sunuyorum hayırlı uğurlu olsun ve vermiş oldukları desteklerden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal; Buradan Belediye Başkanımız ve muhtarımıza teşekkür ederim Eyyübiye halkına bizleri Şanlıurfa birincisi ve İlçemizin rekorunu bir kez daha kırdıkları için İlçe Başkanı olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Cuma namazımızı Akabe mahallemizdeki camiimizde kıldık ve akabinde mahallemizdeki esnaflarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunduk.

Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya; Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’un bizim mahalle sakinlerimizi ziyaret ettiklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum yeni görevinde Allah hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Allahın izni ile birlikte daha güzel şeylere imza atacağız dedi.



8 Nisan 2019 Pazartesi 07:40

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kus-sahalara-indi-10983.html