HALFETİ’DE HİÇ BİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Şanlıurfa'da yaklaşık 30 yıldır HDP ve CHP'nin kazandığı, Halfeti ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Şeref Albayrak tebrikleri kabul etti.

HALFETİ’DE HİÇ BİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Mazbatasını dün alarak göreve başlayan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, tebrikleri kabul etti. Halfeti Belediyesi yanındaki semt pazarı yerinde, Eşi Nisa Albayrak, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Canan Onu Seyyar, Meclis Üyeleri ve vatandaşlarla buluşan Albayrak’a yoğun ilgi gösterildi. Binlerce Halfetili vatandaş Albayrak’ı tebrik ederek görevinde başarı diledi.

Albayrak burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

‘’Söz veriyorum, daha fazla çalışacağım’’

Konuşmasında Halfetili vatandaşlara teşekkür eden Albayrak ‘’Halfeti kazanacak dedik. Halfetililer bu kez geleceklerine oy verecek dedik. Halfetili hemşehrilerim bu memleketin gelişmesinden yana oldular. Sağ olun var olun’’ dedi.

‘’Sorumluluğumuz daha da arttı’’

Halkın kendilerine verdiği yoğun destekle sorumluluklarının daha da arttığını ifade eden Albayrak ‘’Daha fazla çalışacağım, söz veriyorum. Sizlere ve ilçemize daha fazla hizmet getireceğim. Sizler bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. 31 Mart günü sandıklarda hem şahsıma hem ilçenize sahip çıktınız. Halfeti’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Her şey daha güzel olacak. Bunun da sözünü veriyorum. Bize oy versin vermesin, herkesin belediye başkanı olacağım. 40 bin Halfetili vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri var. Ayrı, gayrı yok. Birlik, beraberlik ve kardeşlikten yanayız’’ dedi.



5 Nisan 2019 Cuma 10:57

http://www.urfa63haber.com/haber/halfetide-hic-birsey-eskisi-gibi-olmayacak-10974.html