VALİ ERİN AKÇAKALE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Devlet ile millet arasındaki bağları güçlendirmek, sorunlara yerinde çözüm bulmak amacıyla sürekli vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün Akçakale’de yüzlerce vatandaşla buluştu.

VALİ ERİN AKÇAKALE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Akçakale ziyaretine Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Erin, Akçakale Kaymakamı Hamza Özer ile makamında bir süre görüştü. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Vali Erin, Kaymakamlık ziyaretinin ardından mahalle ve köy gezilerine başladı.

Bilice köyü Bakacak mezrasında yaşayan Kıbrıs Gazisi Ali Bitek’in evine konuk olan Vali Erin, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Ardından Mil köyüne geçen Vali Erin, burada da Mil Köyü muhtarı Hasan Yılmaz ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde sorunları dinleyerek not alan Vali Erin, son ziyaretini ise Yukarı Beydaş köyüne gerçekleştirdi. Bölgenin kanaat önderlerinden İbrahim Büyükaslan’ın konuğu olan Vali Erin, burada da vatandaşlarla sohbet ederek, çocuklara oyuncak dağıttı.

Vali Erin’e ziyaretlerinde Akçakale Kaymakamı Hamza Özer, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutan Albay Eyüp Sabri Kirişçi de eşlik etti.

 



26 Mart 2019 Sal� 11:42

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-erin-akcakalede-vatandaslarla-bulustu-10914.html