BEYAZGÜL HERKESİ TARİHİN SIFIR NOKTASINA DAVET ETTİ

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 12 bin yıllık geçmişe sahip Göbeklitepe’de yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019’un “Göbeklitepe Yılı” olarak ilan edilmesinden dolayı Şanlıurfa’nın altın yılını yaşayacağını söyledi.

BEYAZGÜL HERKESİ TARİHİN SIFIR NOKTASINA DAVET ETTİ

Turizmin merkezi olan Göbeklitepe’yi gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerle yakından ilgilenen ve onlarla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfa 2019’da Göbeklitepe ile Altın yılını yaşayacaktır” dedi.

 BEYAZGÜL: HERKESİ ŞANLIURFA’YA GÖBEKLİTEPE’YE DAVET EDİYORUM

 Beyazgül, “Göbeklitepemiz turizmin merkezidir. Bu nedenle yurtiçi ve yurt dışından tüm turistlerimizi kentimize davet ediyorum. Bugünde burayı gezerken yerli ve yabancı turistlerle görüştük. Burayı gördükleri için yaşadıkları mutlulukları ifade ettiler. İnşallah Şanlıurfa sahip olduğu değerler ile rekabet edilemeyecek bir turizm şehridir. Bize düşen sahip olduğumuz değerlerimizi daha çok tanıtmak ve bunu ekonomik girdi olarak Şanlıurfalı hemşerilerimize dönüşümünü sağlamaktır” dedi.

 AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Göbeklitepe’yi gezmeye gelen öğrencilerle sohbet ederek onlarla hatıra fotoğrafı çekti.



7 Mart 2019 Per�embe 11:20

http://www.urfa63haber.com/haber/beyazgul-herkesi-tarihin-sifir-noktasina-davet-etti-10834.html