Tuğgeneral AĞBUGA’dan Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğine Ziyaret

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay AĞBUGA Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Şehit aileleri ile gazileri ziyaret etti Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay AĞBUGA Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Şehit aileleri ile gazileri ziyaret etti

Tuğgeneral AĞBUGA’dan Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğine Ziyaret

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay AĞBUGA Şehit ailelerimiz, gazilerimiz bizim için önemli. Sizler ülkemizin geleceğe güvenle girmesi için bedel ödemiş değeri çok büyük insanlarsınız. Her daim yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizleri sık sık ziyaret edeceğim ve sizinle beraber olacağım." dedi.


Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Değerli komutanım, samimiyetinizi biliyoruz gönülden isteyerek bizimle berabersiniz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz sizi çok seviyor. Ülkemizin geleceğe güvenle girmesi adına mazlum milletlerin korunması maksadıyla kahraman ordumuz güneydoğuda ve Suriye’de yapacağınız operasyonda bizim desteğimiz sizinle. Halkımızı birlik bütünlük içerisinde devletimizin yanında olmaya davet ediyoruz.

 



5 Mart 2019 Sal� 10:17

http://www.urfa63haber.com/haber/tuggeneral-agbugadan-sanliurfa-sehit-aileler-dernegine-ziyaret-10821.html