AY IŞIĞIM’DAN BAŞKAN DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Ay Işığım Derneği Başkanı Mehmet Nail Çiftçi ve Yönetimi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti.

AY IŞIĞIM’DAN BAŞKAN DEMİRKOL'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ay Işığım Derneği Başkanı Mehmet Nail Çiftçi beraberinde Dernek Yönetimi Kurulu Üyeleri İbrahim Ural ve Mücahit Bakay ile birlikte Başkan Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti. Ay Işığım Derneği Başkanı Mehmet Nail Çiftçi, Başkan Demirkol'a yetim ve öksüz çocuklara yaptığı yardım ve çalışmalar için plaket takdim etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, "Ay Işığım Derneğinin ben Belediye Başkanlığım öncesinde de gönülden birlikte olduğumuz ve hep hayırlı hizmetlerde bulunan dostlarımızdan müteşekkildir. Yetimin başını okşamak yetimin yanında olmak adına hem kendileri mesailerinden hem de mallarından infak etmektedirler. Biz Ay Işığımın bu çalışmalarında zaman zaman birlikte olduk yakinen şahidiz. İhlasla, inançla, azimle hizmet etmektedirler karşılığını sadece Cenab-ı Haktan beklemektedirler. Yetimlerin duasını almaktadırlar ve ben her zaman ifade etmişimdir duanın müddeti ve menzili yoktur. O yetimleri sevindirdikleri için Allah’ta onları sevindirsin.

Yetimlerin başlarını okşamaktadırlar. Bizde hem kurumsal manada Haliliye Belediyesi olarak hem de şahsım her zaman birlikte olduğumuz bu arkadaşlarımıza bugün bu vefalı ziyaretleri için ben kendilerine teşekkür ediyorum. Ay Işığım Deneğini temsilen burada bulunan Mehmet Çiftçi Başkanımıza, İbrahim Ural Hocamıza, Mücahit Bakay Hocamıza teşekkür ediyorum. Kendilerinin şahsında Ay Işığım Derneğine bağışta bulunan tüm hayırseverleri yine Ay Işığım Derneğinin çalışmalarından faydalanan tüm yetim ailelerimize selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. Allah onlardan razı olsun Allah yetimlerimizin yüzünü güldürsün" şeklinde konuştu.

 

Başkan Demirkol'un Belediye Başkanlığı öncesinde de yetim ve öksüzlerin yanında olduğunu anlatan Ay Işığım Derneği Başkanı Mehmet Nail Çiftçi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Başkanımız Fevzi Demirkol başkanlıktan öncesinde bizim büyüğümüz ağabeyimiz ve yanımızda olan bir isim. Biz kendisini onure etmek adına ziyaret ettik bin 700 tane ailemizin ve yetim çocuklarımızın hep yanında oldular hizmeti unutulmayacak. Hayırla yetimlerimiz tarafından her zaman anılacak. Sadece Haliliye ilçesi değil bütün yetimlerimize maddi manevi bütün katkılarını sundu Allah razı olsun ben kendisine teşekkür ediyorum."



31 Ocak 2019 Per�embe 10:40

http://www.urfa63haber.com/haber/ay-isigimdan-baskan-demirkola-tesekkur-ziyareti-10696.html