MENDERES ATİLLA O PARTİDEN ADAY OLDU

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla seçime yeni partisi ile girecek

MENDERES ATİLLA O PARTİDEN ADAY OLDU

Ceylanpinar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 31 Mart’ya yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde Demokrat Parti’nin adayı olarak seçime gireceğini açıkladı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla Demokrat Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birçok konuda istişarelerde bulunduktan sonra Mart 2019'da yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde Demokrat Parti den aday olacağını açıkladı. 

Başkanı Atilla, kır atın Ceylanpınar’da tekrardan şahlanacağını ifade ederek adaylık süreci ile ilgili şu açıklamayı yaptı “Atilla Ailesi olarak 1960 yılından bu yana siyaset içinde yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Zaten daha önceden de 2010 seçimlerinde Demokrat Parti’den aday olmuş ve ilçede ikinci parti olmuştuk. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Başkanımız Gültekin Uysal’ın da teveccühleri ile Demokrat Parti’den  aday oldum. Ceylanpınar’da hizmetin ve istikrarın devamı için bu yarışta bende varım. Kır at Ceylanpınar’da tekrardan şahlanacaktır” dedi.



30 Ocak 2019 �ar�amba 20:37

http://www.urfa63haber.com/haber/menderes-atilla-o-partiden-aday-oldu-10693.html