BEYAZGÜL VATANDAŞIMIZ SORUNLARI KİMİN ÇÖZECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’u da ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

BEYAZGÜL VATANDAŞIMIZ SORUNLARI KİMİN ÇÖZECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR

AK aday Beyazgül ve Dernek Başkanı Yavuz, bir süre karşılıklı sohbet edip, fikir alışverişinde bulundular. 

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız

İnsanlığın Saadeti ve 81 milyonun kardeşliği için çalışacaklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Öncelikle bütün şehitlerimize Allahu Teâlâ’dan rahmet diliyor, ailelerine de sabır diliyorum. İlimizin idaresinde uyumlu olacağız, sorunların takipçisi olacağız ve sorunları bir bir çözeceğiz. Üniversite gençliğine yönelik ulaşım dâhil bütün sorunları hızla çözeceğiz. Hemşerilerimize güveniyorum. Biliyorum ki, onlar da bana güveniyor ve inanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. 2071’e kadar devam edecek merkez bir partiyiz” dedi. 

Vatandaşımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise, “Şanlıurfa’mızın güler yüzü. Biz sizin vatan, millet, devlet ve bayrak sevdalısı olduğunuzu bildiğimiz için ölümüne yanınızdayız. Vatandaşımız sorunları kimin çözeceğini çok iyi biliyor. Huzurun, güvenin, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin şehri Şanlıurfa'mız hizmetin en iyisine layıktır. Beyazgül kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Beyazgül dönemi başlıyor inşallah

Şanlıurfalı vatandaşların geneli de, “Biz sizin vatan, millet, devlet ve bayrak sevdalısı olduğunuzu bildiğimiz için ölümüne yanınızdayız. AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şanlıurfa’mızın güler yüzü. Beyazgül dönemi başlıyor inşallah. İstikrarın devamı için oyumuz AK Partiye, oyumuz Beyazgül'e” diyerek AK Parti ve adaylarını destekleyeceklerini belirtiyorlar.

 



30 Ocak 2019 �ar�amba 15:47

http://www.urfa63haber.com/haber/beyazgul-vatandasimiz-sorunlari-kimin-cozecegini-cok-iyi-biliyor-10690.html