Şanlıurfa'da Arazi Kavgası Ölü ve Yaralılar Var

Haliliye ilçesine bağlı Dağyanı mevkiinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavga sonucunda ölü ve Yaralılar Var

Şanlıurfa'da Arazi Kavgası Ölü ve Yaralılar Var

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinilçesine bağlı Dağyanı Mahallesi'nde Arazi anlaşmazlığı nedeniyle amca çocukları arasında çıkan Tartışma, sonucunda olay kavgaya dönüştü  iki tarafın da yakınlarının dahil olmasıyla kısa sürede kavgaya büyüdü.

Kavga sırasında, kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen silahtan çıkan saçmaların isabet ettiği 8 kişi yaralandı. Olayı görenlerin İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları, ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırdı.

Yaralılardan Muzaffer Kubat ve Mehmet Kubat, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Diğer 6 yaralının ise tedavisinin sürüyor.

Olay sonrasi Hayatini kayıp eden Muzaffer Kubat ve Mehmet Kubat'ın cenazelerini otopsi yapılması için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

Olay sonrası jandarma tarafından yapılan operasyonda olaya karıştığını tespit ettiği 5 kişiyi gözaltına aldı. Jandarma tarafindan mahallede herhangi bir olayın tekrarlanmamasi için geniş güvenlik tedbirleri alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı



13 Ocak 2019 Pazar 21:57

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-arazi-kavgasi-olu-ve-yaralilar-var-10635.html