UYUŞTURUCUYA KARŞI GENÇLER UYARILDI

Yeşilay Şanlıurfa şubesi Viranşehir Derneği ve Viranşehir öğrenci Derneği işbirliği ile Viranşehir'de bağımlılıklarla mücadele kapsamında halka yönelik dernek binasında seminer düzenlendi.

UYUŞTURUCUYA KARŞI GENÇLER UYARILDI

Bağımlılıklarla mücadele için el ele semineri büyük ilgi uyandırdı. Yeşilay Şanlıurfa şube başkanı Muharrem Çelik'in ve TBM formatör Reşat Gülşen'in sunduğu seminer katılımcılar üzerine oldukça olumlu etkiler bıraktı.

Viranşehir dernek başkanı Murat   Karataş öğrenci Derneği Başkanı Ali Güven bu seminerde duydukları memnuniyetlerini den dolayı katılımcılara Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik'e ve formatör Reşat Gülşen'e teşekkür ettiler.

Viranşehir Dernek Başkanı Murat Karataş Bizler bağımlılıklarla mücadele için hazırız ancak nasıl mücadele edeceğimizi bilmediğimiz için Yeşilay'dan teknik eğitim yardımı istedik ve bundan sonra da bu tür çalışmalarımızı Yeşilay ile birlikte gerçekleştireceğiz dedi. Şube başkanı Muharrem Çelik de bağımlılıklarla mücadele de herkese görev düştüğünü herkes bu konuda sorumlu olduğunu belirterek başta aileler çocuk ve  gençlerine sahip çıkmaları ve onlara yakınlık göstermesi gerektiğini vurguladı.

Ev sahiplerinden dolayı dernek başkanları Murat Karataş ve Ali Güvene teşekkür etti. TBM formatörü Reşat Gülşen de Madde bağımlılığının bir uluslararası sorun olduğunu ve günümüzün hastalığı olduğunu söyledi. Seminer hediye takdimleri ve yeşil ayın ürünlerin gençlere dağıtımıyla ile sona erdi.



4 Ocak 2019 Cuma 12:12

http://www.urfa63haber.com/haber/uyusturucuya-karsi-gencler-uyarildi-10599.html