Başkan Bayık, yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.

AK Parti Hilvan ilçe Başkanlığı Ocak ayı haftalık Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Bayık, yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.

Yönetim Kurulu toplantısına, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hilvan Koordinatörü Abdülkadir Karacabey, 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, Belediye Meclis Üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Serhat Becel, Kadın Kolları Başkanı Hacire Toprak ve parti üyeleri katıldı.

Ocak ayı haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden bahsederek Hilvan'ı daha ileriye götürmek için özveriyle çalışacaklarını söyledi. Bayık 'Görevi devraldığımız 2009 yılından bu yana Hilvan'ın temel sorunlarına eğilerek çözüme kavuşturduk.

Başta içme suyu ve kanalizasyon sorununu ortadan kaldırarak on binlerce ağacı toprakla buluşturup ilçemize yeni ve modern bir görünüm kazandırdık. Bununla beraber mevsimsel şartlara bağlı olarak tozdan ve çamurdan arındırdığımız Hilvan'ın eğitim sorunlarına da eğilerek gençlerin donanımlı hale gelmesi için üniversiteye hazırlama çalışmalarımız devam etmektedir.

Buna paralel olarak kadın istihdamını artırmak için 2011 yılından bu yana meslek edindirme kurslarının verildiği kültür merkezlerini halkımızın hizmetine sunduk.

Bundan sonra da yaptıklarımızla Hilvan ilçemizi bir adım daha ileriye taşımak için sade elimizi değil gövdemizi de taşın altına koyacağız' dedi. Bayık, yaptığı konuşmanın ardından yeni yılın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik ederek konuşmasına başlayan AK parti MKYK Üyesi Vildan Polat, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kadınıyla erkeğiyle ve genciyle kapı kapı dolaşıp her kesimle buluşarak yeni bir zafere ulaşacağız dedi.

Haftalık yönetim kurulu Hilvan'da bulunan Polat, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve diğer katılımcılarla beraber esnaf ziyaretinde bulunarak hayırlı işler diledi.



3 Ocak 2019 Per�embe 08:09

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-bayik-yaptiklarimiz-yapacaklarimizin-teminatidir-10591.html