BAŞKAN UÇAR’DAN YENİ YIL MESAJI

Öz Güven Sen Şanlıurfa İl Başkanı Aydın Uçar yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN UÇAR’DAN YENİ YIL MESAJI

Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Güven Sen Şanlıurfa İl Başkanı Aydın Uçar, yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da büyümesini temenni etti.

Öz Güven Sen Şanlıurfa İl Başkanı Aydın Uçar mesajında şu temenni ve dileklerde bulundu 2019 Yılının başta Sendikamızın güzide üyelerine, ülkemize, İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini, Ülkemizde yaşanan işsizliğin ve Taşerondan Kadroya dahil olan kardeşlerimizin bu sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.

Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız bizleri refahlı yarınlara yetişmemiz için yeterli olacaktır. 2019 Yılının Ülkemize ve Tüm İslam Coğrafyasının refaha ve mutluluğa kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın Üyelerimize, şehrimize ve ülkemize huzur, başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diler “ dedi.



31 Aral�k 2018 Pazartesi 16:55

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ucardan-yeni-yil-mesaji-10579.html