Sokağa Davet Edenler Önde Buyurun

Kısa adı MİDDER olan 15 Temmuz Millî İrade Ve Demokrasi Derneği Ankara'da toplandı.

Sokağa Davet Edenler Önde Buyurun

Türkiye genelinde örgütlenmesini tamamlayan MİDDER Türkiye'de ve dünyada son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere 81 İlin İl Başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Genel Başkan Serhat Çağ, Gerçekleşen istişare toplantısı sonucunda şu açıklamayı yaptı. " Şube Başkanlarımızla istişare toplantımızda bir araya geldik.Çok verimli geçen toplantımıza Ülkemizin farklı illerinden katılarak destek veren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.dedi

Başkan Çağ son günlerde basın yayın ve sosyal Medya üzerinden halka Fransa'da yaşanan sokak olaylarını örnek göstererek halkı sokaklara davet edenlere " 15 Temmuz’u Görmemiş olsaydılar, Şimdiye kadar sokağa 50 kez inmişlerdi. 15 Temmuz gecesi saklanıp şimdi sokağa davet edenler Lütfen önden siz buyurun! " dedi.

 

Son günlerde yaşanan bu olaylar nedeniyle FOX TV Ana Haber Bülteni Haber sunucusu Fatih Portakal halkı kin ve nefrete teşvik etmek halkı sokaklara ve Meydanlara davet etme nedeniyle suç duyurusunda bulunan Şanlıurfa MİDDER Şube Başkanı İbrahim Bulşan'a teşekür ederek yaşanan bu süreçte birlik ve beraberliğimizi koruyarak şer güçlerine karşı tek vücut olunmasını istedi. 



16 Aral�k 2018 Pazar 11:20

http://www.urfa63haber.com/haber/sokaga-davet-edenler-onde-buyurun-10547.html