BAŞKAN PELTEK DEDAŞ MÜDÜRÜNE MAĞDURİYETLERINI İLETTİ

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve beraberindeki Meclis Üyeleri İle birlikte DEDAŞ Müdürünü ziyaret etti

BAŞKAN PELTEK DEDAŞ MÜDÜRÜNE MAĞDURİYETLERINI İLETTİ

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve beraberindeki Meclis Üyeleri Hamza Tavas, Celal Kaya, M. Yaşar Hamidanoğlu, Abdullah Kaplan ve 21. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Aziz Fırat’tan oluşan bir heyet ile DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu’ya bir ziyaret gerçekleştirerek Şanlıurfa’da yaşanan elektrik enerjisi ile ilgili kesintiler ve diğer sorunların çözüm konusunda taleplerini ilettiler.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek şunları kaydetti: Şanlıurfa’nın geçmişten süre gelen sorunlarından olan elektrik enerji problemleri ile ilgili DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yağışların ardından özellikle Organize Sanayi Bölgesi ile merkez ilçelerimizde yaşanan enerji kesintilerinin yaşattığı mağduriyeti ve abonelik işlemlerinde yaşanan sorunlara ilişkin çözümleri İl Müdürü Hondu’ya iletti.

DEDAŞ İl Müdürü Osman Hondu da çözüm için gerekli çalışmaları başlatacağını ve Karaköprü - Maşuk Bölgesi için İndirici Merkez Kurulmasının 2019 yılı yatırım planına alınacağını ifade etti. Gösterdiği çözüm odaklı yaklaşım ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyoruz.



6 Aral�k 2018 Per�embe 13:14

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-peltek-dedas-mudurune-magduriyetlerini-iletti-10498.html