AK Parti Kulislerinde Bomba İddia

AK Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre, bugün açıklanması beklenen Ankara adayının Mehmet Özhaseki, İzmir adayının ise Nihat Zeybekçi olacağı öğrenildi.

AK Parti Kulislerinde Bomba İddia

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre bugünkü grup toplantısında  Ankara  ve  İzmir'in  de aralarında bulunduğu 20 ilin belediye başkan adayı açıklanacak. Açıklamanın ardından gelen kulis bilgilerine göre ise Ankara adayı Mehmet Özhaseki, İzmir adayı ise Nihat Zeybekçi olacak.

Mehmet Özhaseki

ANKARA'DA ÖZHASEKİ, İZMİR'DE ZEYBEKÇİ GÖSTERİLECEK İDDİASI 

AK Parti, yarınki Meclis Grup Toplantısı'nda aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 20 ilin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulacağını açıkladı. Siyasette tüm gözler AK Parti'nin yarın gerçekleşecek grup toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı adaylara kilitlenmiş durumda. SuperHaber'de yer alan habere göre  Cumhurbaşkanı  Recep  Tayyip Erdoğan  tarafından Ankara için Mehmet Özhaseki, İzmir için ise Nihat Zeybekçi'nin adı açıklanacak.

Nihat Zeybekçi

MHP 3 İLDE ADAY ÇIKARMAYACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın bozulmaması amacıyla, İstanbul dışında Ankara ve İzmir'de de aday göstermeyeceklerini açıklamıştı.

haberler.com

 



27 Kas�m 2018 Sal� 07:51

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-parti-kulislerinde-bomba-iddia-10448.html