BAŞKAN PELTEK, BAKAN VARANK'TAN DESTEK İSTEDİ

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, ilimiz milletvekilleriyle birlikte ziyaret ettiği Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) alt yapı ödenekleri ve mevcut sorunların çözümü için destek istedi.

BAŞKAN PELTEK, BAKAN VARANK'TAN DESTEK İSTEDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ak Parti Milletvekilleri A. Eşref Fakıbaba, Gülender Açanal, Halil Özcan, İ.Halil Özşavlı, Ahmet Akay, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek’i kabul etti. Bakan Varank gerçekleşen kabulde ilimizin sanayi, enerji ve altyapı problemleri başta olmak üzere Şanlıurfa Organize Bölgeleri’nin mevcut durumu, sorunları ve çözüm önerileri hakkında geniş çaplı bir brifing aldı. İlimizin problemlerine kayıtsız kalmayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, tüm sorunların çözümüne müdahil olarak, gerekli çalışmaların başlatılması yönünde en kısa zamanda talimatlarda bulunacağını ifade etti.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, kabulün ardından ilimizin problemleri için destek olacağını ifade eden Bakan Varank’a ve milletvekillerine teşekkür etti.



26 Kas�m 2018 Pazartesi 21:58

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-peltek-bakan-varanktan-destek-istedi-10447.html