Bulvar Ve Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Alt yapı, üst yapı ve yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bulvar Ve Asfalt Çalışmaları Sürüyor

GIDA TOPTANCILARI SİTESİ ASFALTLANIYOR

 

Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesindeki Evren Sanayi Sitesinde bulunan Gıda Toptancıları Sitesi ve çevresindeki yollarda asfaltlama çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

 

Meslek gruplarına yönelik siteleşmelerin yoğun olduğu bölgede yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gıda Toptancıları Sitesi’nin yollarını asfaltlayarak, havaların uygun şartlara kavuşmasıyla çalışmalarını hızlandırdı.

 

KARAKÖPRܒYE YENİ BULVARLAR KAZANDIRILIYOR

 

Karaköprü’de ikinci 35 metreye bağlı bulvarlarda da çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, söz konusu yolun asfaltlama çalışmalarını sürdürken 404. Cadde ve bağlantısı olan 402.caddede yollarını da açıyor.

 

Karaköprü ilçesinde Çardaklıkaya olarak da bilinen bölgede yeni bulvar çalışmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bölgede başlattığı kazı ve dolgu çalışmalarıyla birlikte alt yapısını sağlamlaştırıyor.

 

Yaşanan olumsuz hava şartlarının ardından yeşillendirme çalışmalarını da başlayan  Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ağaçlandırma, çiçeklendirme ve çevre düzenleme çalışmalarıyla kente farklı bir imaj kazandırıyor.



14 Ocak 2016 Per�embe 15:45

http://www.urfa63haber.com/haber/bulvar-ve-asfalt-calismalari-suruyor-1036.html