KAPLAN'dan Ankara'ya çıkartma.

Kamu çalışanları platformu Şanlıurfa il temsilcisi Mehmet Nuri KAPLAN bir dizi temaslarda bulunmak ve taşeronların sorunlarını dile getirmek için Şanlıurfa'dan Ankara'ya gitti.

KAPLAN'dan Ankara'ya çıkartma.

KAPLAN, Özellikle kadro alamayan taşeronların, hbys typ ASM güvenlik, görüntüleme, belediye % 70'e takılan labaratuar şoför vb... mağdur olan taşeronların durumunu en kapsamlı sekilde anlattı.

Sorunları dile getirmek için önce MHP Şanlıurfa milletvekili İbrahim ÖZYAVUZ ile bir araya gelen Kaplan vekil Özyavuz'a bir dosya vererek sorunlarına çözüm bulmaları için yardım istedi.

Kamu çalışanları platformu Şanlıurfa il temsilcisi Mehmet Nuri KAPLAN daha sonra sırasıyla önce iktidar kanadında Berat Albayrak ve Süleyman soylu CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP milletvekilleri Arzu Erdem ve Ömer Fethi GÜRER ile daha sonra ise İYİ parti genel başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

KAPLAN, bu temaslarını bitirdikten sonra ise MHP genel başkanı devlet Bahçeli ile bir araya gelerek istişarede bulundu KAPLAN görüştüğü tüm bürokratlar ile taşeronların sorunlarını dile getirerek destek istedi.

Mehmet Nuri KAPLAN yaptığı açıklamada şunları söyledi: öncelikle taşeronların sesi olmak ve haksızlık karşısında ayakta durmak için Şanlıurfa'dan Ankara'ya geldim burda farklı partilerde bulunan bürokratlar ile bir araya geldim gerek iktidar tarafından Berat Albayrak ve Süleyman soylu gerek bahçeli, Kılıçdaroğlu, akşener... gerek vekil Özyavuz ve diğer milletvekillerine göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Genel başkanlar ve vekiller ile bir araya gelmemin nedeni mağdur olan işçi kardeşlerimizin bir gün önce kadro alıp görevlerine devam etmeleri gerektiğini diliyorum.



2 Kas�m 2018 Cuma 21:36

http://www.urfa63haber.com/haber/kaplandan-ankaraya-cikartma-10350.html